03/09/2015

Χειροποίητα κοσμήματα απο το "stekia pantou"

Σχολίασε πρώτος!

Αγαπητέ αναγνώστη χαίρετε.

Δεν γνωριζόμαστε προσωπικά και πήρα το θάρρος να σου συστηθώ. Με λένε Ιωάννα και ο λόγος που σου γράφω είναι το καλλιτεχνικό μου χόμπι να κάνω κοσμήματα. Ακούω και στο όνομα Stekia Pantou που είναι ένα ιδιαίτερο όνομα για την καλλιτεχνική μου υπόσταση.

Όλα ξεκίνησαν πριν πέντε χρόνια περίπου μια πρωτομαγιά που έκανα το blog μου και σκέφτηκα να το ονομάσω έτσι πρώτον για να ξεχωρίζει και δεύτερον γιατί κάθε έκθεση που θα έκανα θα ήταν το στέκι μου σε διαφορετικά σημεία του κόσμου.

Αρχικά έκανα κοσμήματα από ανακυκλωμένο χαρτί αλλά πλέον σχεδιάζω κοσμήματα με βάση τα κουμπιά και τον φελλό. Ο χάντρες και τα σχοινιά με βοηθάνε, στο να ολοκληρώσω μια συλλογή και να την κάνω μοναδική. Κάθε κόσμημα γίνεται μια φορά μόνο, και σκοπό έχει να το υποστηρίζει μόνο μια γυναίκα.

Το καλό του να έχεις κάτι χειροποίητο είναι πως δεν θα το έχεις άλλος ούτε με τις ίδιες ατέλειες.

Μέσα από την επικοινωνία μου αυτή και την καθημερινή που έχω με το κοινό, βλέπω πως το χαίρονται και είναι αυτά που μου έχουν δώσει τα μεγαλύτερα μαθήματα ομορφιάς, συγκέντρωσης και δημιουργίας.

Είσαι εσύ που με στηρίζεις με την ανάγνωση σου τώρα και με την αγορά σου για μια ιδιαίτερη στιγμή σου και δεν μπορείς να φανταστείς πόσο το χαίρομαι. Γίνομαι κομμάτι στην χαρά σου χωρίς να το ξέρω και είναι ιδιαίτερη τιμή μου.

Αν θέλεις να δεις την δουλειά μου μπορείς να μπείς στο Blog http://stekiapantouu.blogspot.gr/ Facebook https://www.facebook.com/stekia.pantou Pinterest https://www.pinterest.com/stekiapantou/ Twitter https://twitter.com/stekiapantou

Να με ακολουθήσεις και να μου πεις την άποψη σου. Ευχαριστώ για την ανάγνωσή σου και σε περιμένω στην παρέα

Σχολίασε πρώτος!
web design by