10/02/2017

Η αυθεντική σειρά εσωρούχων του Fifty Shades of Grey

Σχολίασε πρώτος!

Fifty Shades of Grey, μια τριλογία που έγινε best seller και άφησε ανάμικτα συναισθήματα σε κοινό και κριτικούς. Είτε μας άρεσε είτε όχι δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την επιτυχία που είχε ανά τον κόσμο.

2

Ήταν κάτι διαφορετικό για τα δεδομένα που είχαμε συνηθίσει, ακόμα και εάν αυτό που διαβάζαμε απείχε έτη φωτός από τη ζωή του μέσου αναγνώστη, μας έβαλε στο τρυπάκι να κοιτάξουμε από την κλειδαρότρυπα και να δούμε τι συμβαίνει στην κρεβατοκάμαρα ενός σαδομαζοχιστικού τύπου με στόφα παλιάς κοπής αρσενικού.

Ο κύριος Γκρέυ λοιπόν παρέσυρε πολλές γυναίκες στην κρεβατοκάμαρά του, αφήνοντάς τες να παραλύουν στη θέα των γυμνασμένων του κοιλιακών και στα γεμάτα έξαψη μάτια του. Αν προσθέσεις το κύρος και τις ηγετικές ικανότητες του κ. Γκρέυ παρά το νεαρό της ηλικίας του, τότε μιλάμε για το απόλυτο αρσενικό.

5

Από την άλλη πλευρά η Αναστέζια, ένα νεαρό και άπειρο κορίτσι που φυσικά καταφέρνει να τραβήξει την προσοχή του κ. Γκρέυ, κυρίως με την αθωότητά της. Άλλωστε στον έρωτα συνήθως αναζητούμε κάτι εντελώς διαφορετικό από εμάς.

Εάν λοιπόν αναζητάτε νέους τρόπους για να ανανεώσετε την κρεβατοκάμαρά σας, εάν μετά την προβολή της ταινίας θέλετε να δοκιμάστε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, εάν η ερωτική σας ζωή έχει βαλτώσει ο κ. Γκρέυ και η Αναστέζια ξέρουν τον τρόπο για να μην ξεκολλάτε ο ένας από τον άλλο.

Η αυθεντική σειρά εσωρούχων του Fifty Shades of Grey είναι εδώ και σας προκαλεί να τη δοκιμάσετε. Εσώρουχα και αξεσουάρ φετίχ του γνωστού ζευγαριού είναι τώρα διαθέσιμα και υπόσχονται να βάλουν φωτιά στα πρέπει και στα μη του κρεβατιού σας.

12

Αισθησιακά και δυναμικά σετ εσωρούχων, κορμάκια και ζαρτιέρες θα σας βοηθήσουν να ζήσετε την απόλυτη boudoir εμπειρία με το αντικείμενο του πόθου σας. Όλα τα αυθεντικά αξεσουάρ που εμφανίζονται στην ταινία και περιγράφονται στα βιβλία της EL James θα τα βρείτε μόνο στο www.sexyshades.gr. Σκεφθείτε ότι το red room είναι πλέον online και μπορείτε να παραγγείλετε οτιδήποτε προκαλεί τις αισθήσεις σας. Εάν είστε επαγγελματίες και σας ενδιαφέρουν τα αυθεντικά Fifty Shades of Grey εσώρουχα και αξεσουάρ για το κατάστημά σας το www.sexyshades.gr αναλαμβάνει και πώληση χονδρικής.

10

Όλοι οι αναγνώστες του GalsnGuys έχουν έκπτωση 30% σε όλα τα είδη αρκεί στην ηλεκτρονική τους παραγγελία να αναφέρουν το hashtag #galsnguys.

Επισκεφθείτε το site www.sexyshades.gr κάντε την παραγγελία σας και αφήστε το παιχνίδι να ξεκινήσει.

Μην ξεχνάτε galsnguys ότι στον έρωτα και τον πόλεμο όλα επιτρέπονται.

 

Σχολίασε πρώτος!
Χριστίνα Πίκουλα
Γεννημένη μέσα στο καταχείμωνο υπό τον αστερισμό του Αιγόκερου στο ρομαντικό νησί της Κέρκυρας. Έγραφα από πάντα, με χαλάρωνε και με ηρεμούσε, τώρα πλέον θεωρώ ότι οι σκέψεις και τα συναισθήματα πρέπει να τα μοιραζόμαστε. Ελπίζω να απόλαύσετε το ταξίδι πίσω από τις λέξεις μου. Σκοπός μου είναι να σας υπενθυμίζω να χαμογελάτε γιατί η ζωή είναι ωραία!
web design by